Campanie de screening pentru depistarea cancerului de col uterin

Unitatea Mobilă staționează vineri, 01 Septembrie, în comuna Dichiseni intre orele 10.00 – 16.30 si va fi amplasata in fata Primariei Comunei Dichiseni.

Femeile care se înscriu în programul #SCCUT beneficiază de testări gratuite HPV și Babeș Papanicolau în vederea prevenției și depistării cancerului de col uterin. Prin proiectul #SCCUT   oferim femeilor cu vârsta cuprinsă între 24-64 de ani din regiunea Sud-Muntenia șansa de a-și testa gratuit starea sănătății intime. Femeile gtrebuie sa se prezinte la unitatea mobila de screening cu actul de identitate.

Un screening poate salva viața! Cancerul de col uterin poate fi prevenit prin testări!

Campanie derulata in cadrul Proiectului SCCUT - Screening pentru Cancerul de Col Uterin și tratament precoce Regiunea Sud-Muntenia, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu INSMC - Spitalul Clinic Polizu, în parteneriat cu Fundatia Renasterea, Centrul FILIA şi Sastipen - Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate

Tags: ,
@2023

Meniu(RO)